Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρού

Ένα συμβόλαιο αστικής ευθύνης ιατρών καλύπτει την επαγγελματική ευθύνη από τη νόμιμη άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, για οποιαδήποτε αμέλεια, σφάλμα, ιατρικό λάθος ή παράλειψη, κατά την άσκηση των ιατρικών καθηκόντων του ασφαλισμένου ιατρού, καθώς και για ατυχήματα στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Γιατί είναι απαραίτητη η ασφάλιση αστικής ευθύνης ιατρών

Ως γιατρός στέκεστε πάντα στο πλευρό των ασθενών σας όταν σας χρειάζονται. Όμως, παρά τις καλύτερες προθέσεις, μερικές φορές η έκβαση μιας ιατρικής επέμβασης, παρακολούθησης ή διάγνωσης, μπορεί να είναι δυσάρεστη για τον ασθενή και να επιφέρει συνέπειες και για εσάς.

Η νομοθεσία είναι αυστηρή και προστατεύει τον πελάτη - καταναλωτή όταν ζημιώνεται. Ο καταναλωτής, δεν είναι υποχρεωμένος πλέον να αποδείξει τη σχέση αιτιότητας της ζημιάς που υπέστη από ιατρικό λάθος.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Ιατρού

Είναι ο γιατρός που θεωρείται αντικειμενικά υπεύθυνος, αυτός που πρέπει να αποδείξει πως δεν ευθύνεται για τη ζημιά που προκάλεσε. Άν υπολογίσουμε δε και πως οι απαιτήσεις αποζημίωσης για ιατρικό λάθος μπορεί να είναι πολύ βαριές, η ασφάλιση ιατρικής ευθύνης γίνεται απαραίτητη για κάθε γιατρό που θέλει να κοιμάται ήσυχος το βράδυ.

Καλύψεις ασφάλισης αστικής ευθύνης ιατρού: Απώλεια ζωής τρίτου, Σωματικές βλάβες τρίτου, Υλικές ζημίες τρίτου, Ηθική βλάβη τρίτου, Ψυχική οδύνη τρίτου.

 

 

Κόστος Ασφάλισης

Στην προσπάθειά μας να σας παρέχουμε τα καλύτερα ασφάλιστρα της αγοράς, ερευνούμε καθημερινά τις τιμές στις ασφάλειες αστικής ευθύνης ιατρών και τα ασφαλιστικά πακέτα ανά εταιρία. Επειδή όμως οι ασφαλιστικές εταιρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλάζοντας τις τιμές και τα πακέτα ασφάλισης, επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα λάβετε προσφορά με την καλύτερη δυνατή τιμή ανάμεσα σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες για την ασφάλειά σας.

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας στείλουμε μια προσωπική προσφορά για την ασφάλισή σας

Ενδιαφερόμενος
Powered by BreezingForms

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Η Εταιρία

Η Insurance4you δραστηριοποιείται από το 2000 στον ασφαλιστικό χώρο ως ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλιστικών συμβούλων.

Κύριος σκοπός της είναι η παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην καλύτερη σχέση τιμής, παροχών και αξιοπιστίας χωρίς την...         Περισσότερα

Επικοινωνία

  • Εταιρία: Insurance4You

  • Αθήνα: (+30) 211 800 30 73

  • Θεσ/νίκη: (+30) 231 220 23 72

  • Κρήτη: (+30) 281 810 41 81

  • Φαξ: (+30) 211 800 90 83

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε!

Εγγραφείτε στα ενημερωτικά μας δελτία για να λαμβάνετε ασφαλιστικές ειδήσεις, ενημερώσεις καθώς και ειδικές προσφορές μόνο από την Insurance4You!